Swissflex

Swissflex, het 'echte' Zwitsers slaapcomfort, is bekend voor haar zelfregulerende lattenbodems en matrassen met integrale zones en ondersteuning over de hele bodem, (ook aan de zijkanten). Er bestaan vlakke tot viermotorige, elektrisch verstelbare bodems en deze zijn in vele maten leverbaar.

Meer info

Geltex

Onafhankelijk van postuur en gewicht maakt de innovatieve lattenbodem een volautomatische en optimale aanpassing aan het lichaam mogelijk. Het vrij verende ligvlak ontlast effectief probleemzones zoals de schouders en steunt tegelijk het lichaam op de juiste plekken en wel over de gehele lattenbodem. De intelligente oppervlakte past zich daarbij perfect aan de individuele ergonomie van het lichaam en tegelijk aan elke beweging aan. Het resultaat is een heerlijk gewichtsloos lig gevoel en een rondom gezonde slaappositie in iedere ligging. Simpelweg droomachtig mooi!

Meer info

Magnitude

Magnitude is een uniek bedconcept waarmee u uw hoogstpersoonlijke luxebed creëert. Met vederzachte boxsprings om zalig in weg te zinken, gestoffeerde achterwanden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail, sierlijke plaids en onweerstaanbare accessoires. U kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd. Met Magnitude is de nacht helemaal van u.

Bezoek de showroom om de vele mogelijkheden te bekijken, telkens met de juiste matras.

Meer info

M Line

Een matras kopen is een aanzienlijke investering en u wilt er dan ook zeker van zijn dat u een goede matras aanschaft. M Line is in Nederland marktleider in traagschuimmatrassen. Spiers Slaap is trots om dit merk van de Nederlandse Olympische ploeg en de renners van het Jumbo team te kunnen aanbieden.

Met 10 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie kunt u jarenlang het maximum uit uw nachtrust halen. Niet voor niets kiezen vele topsporters en fysiotherapeuten voor M Line.

Meer info

Innergetic

Innergetic is de innovatieve slaaptechnologie van Latexco. Innergetic is de samentrekking van twee woorden: inner en energetic. Inner heeft te maken met inner self, het innerlijke zelf, de interne harmonie die nodig is om spanningen en stress aan te kunnen. En energetic refereert enerzijds aan de hogere energieteruggave van de matraskern en anderzijds aan de energie en de vitaliteit waarmee iemand na een goede nachtrust wakker wordt.

Meer info

Kreamat

SLAPEN À LA CARTE BY KREAMAT

De boxspring 'Slapen à la Carte' by Kreamat is volledig afgestemd op de slaaphouding van ieder individu. Doordat iedere mens anders loopt, staat en zit, heeft hij behoefte aan een volledig persoonlijk aangemeten bed. Daarom ontwikkelde Custom8 nv – een spin-off van de K.U.Leuven – een uniek optisch meettoestel in combinatie met wetenschappelijk gefundeerde expertise.

Meer info

Green Sleep

Green Sleep: 100% Bio

Green Sleep legt de link tussen wat de wetenschap ons leert over slapen en het ideale bed. Dankzij slaaponderzoek weten we dat er een duidelijke relatie is tussen het bed waarop je ligt en de kwaliteit van je nachtrust. Hoe langer je aan één stuk door kunt slapen, hoe hoger je slaapkwaliteit is. Welke factoren verstoren je slaap en hoe kan je die beperken? Hoe kan je bewust je regeneratieproces stimuleren tijdens je slaap? Welkom bij Green Sleep, het slaapsysteem dat het best bij je lichaam én je geest past.

Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van acties.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
© Spiersslaap 2024 - Privacy - Website by KMOSites