Onafhankelijk van postuur en gewicht maakt de innovatieve lattenbodem een volautomatische en optimale aanpassing aan het lichaam mogelijk. Het vrij verende ligvlak ontlast effectief probleemzones zoals de schouders en steunt tegelijk het lichaam op de juiste plekken en wel over de gehele lattenbodem. De intelligente oppervlakte past zich daarbij perfect aan de individuele ergonomie van het lichaam en tegelijk aan elke beweging aan. Het resultaat is een heerlijk gewichtsloos lig gevoel en een rondom gezonde slaappositie in iedere ligging. Simpelweg droomachtig mooi!

Onafhankelijk van postuur en gewicht maakt de innovatieve lattenbodem een volautomatische en optimale aanpassing aan het lichaam mogelijk. Het vrij verende ligvlak ontlast effectief probleemzones zoals de schouders en steunt tegelijk het lichaam op de juiste plekken en wel over de gehele lattenbodem. De intelligente oppervlakte past zich daarbij perfect aan de individuele ergonomie van het lichaam aan en tegelijk aan elke beweging. Het resultaat is een heerlijk gewichtloos gevoel en een rondom gezonde slaappositie in iedere ligging. Simpelweg droomachtig mooi!

 

De juiste matras is een belangrijk onderdeel van het bed. Een verkeerde matras zorgt voor minder comfort en bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw slaap.

 

Wij hebben voor elke situatie de beste mogelijkheid in huis, zelfs tot een maatwerk matras toe. Wij stellen dan in onze showroom een matras exact naar uw lichaamsprofiel samen.

 

De Bridge lattenbodem wordt gecombineerd met comfortabele GELTEX matrassen 20, 22 en 24 cm hoog.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van acties.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
© Spiersslaap 2024 - Privacy - Website by KMOSites