Een matras kopen is een aanzienlijke investering en u wilt er dan ook zeker van zijn dat u een goede matras aanschaft. M Line is in Nederland marktleider in traagschuimmatrassen. Spiers Slaap is trots om dit merk van de Nederlandse Olympische ploeg en de renners van het Jumbo team te kunnen aanbieden.

Met 10 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie kunt u jarenlang het maximum uit uw nachtrust halen. Niet voor niets kiezen vele topsporters en fysiotherapeuten voor M Line.

Traagschuimmatras? Traagschuim past zich in verregaande mate aan aan de vorm van het lichaam en is drukverlagend. Zodra u op de matras plaatsneemt, drukken de uitstekende delen van uw lichaam op het traagschuim. Die drukpunten wordt omgezet in warmte. Door de warmte wordt het traagschuim soepeler en neemt de druk van uw lichaam op de drukpunten langzaam af. Na enkele minuten ontstaat er een optimale balans waarin de druk die uw lichaam op de matras uitoefent overal even groot is. Zo kan het maximaal ontspannen. De beste kwaliteit traagschuim heeft een open celstructuur. Door speciale technieken staan de cellen waarvan het traagschuim is gemaakt open en kan de lucht door het traagschuim. ‘s Nachts wisselen we van slaaphouding en bij veel traagschuimmatrassen gaat dat moeizaam.

 

Als u een traagschuimmatras test, let dan niet alleen op de ondersteuning en het aanpassingsvermogen, maar kijk ook of u makkelijk kan draaien op de matras.

Op de website van M Line bieden we de mogelijkheid aan om online de M Line matrassenwijzer-test uit te voeren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van acties.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
© Spiersslaap 2024 - Privacy - Website by KMOSites