Swissflex, het 'echte' Zwitsers slaapcomfort, is bekend voor haar zelfregulerende lattenbodems en matrassen met integrale zones en ondersteuning over de hele bodem, (ook aan de zijkanten). Er bestaan vlakke tot viermotorige, elektrisch verstelbare bodems en deze zijn in vele maten leverbaar.

De lattenbodems kunnen in elk bed gelegd of ingebouwd worden. U kunt ook opteren voor speciale Swissflex-potensets op elke hoogte. Elke bodem is ook verkrijgbaar met een gestoffeerd of lederen hoofdbord.

 

De Swissflex BRIDGE: uniek slaapcomfort met GELTEX matrassen

 

Swissflex heeft een nieuwe lattenbodem op de markt. Hiermee begint een nieuw hoofdstuk in de moderne slaapcultuur.

 

Deze nieuwe lattenbodem met de gepatenteerde bridge®-technologie garandeert een ongeëvenaarde, geheel automatische aanpassing aan het lichaam. Bridge® bestaat uit vrijdragende, zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Dit zorgt voor een perfecte ergonomie en een gewichtloos liggevoel – zowel horizontaal als verticaal. U zult snel merken dat het moeilijk is de juiste woorden te vinden om deze innovatie treffend te beschrijven. Daarom nodigen wij u met plezier uit om deze technologie zelf te ervaren.

 

Het Swissflex-assortiment werd uitgebreid met matrassen met het gepatenteerde materiaal GELTEX® inside. Dankzij de hoogelastische gel in combinatie met beproefd, ademend schuim garandeert GELTEX® inside de perfecte balans tussen de belangrijkste criteria van een gezonde nachtrust (volgens een consumentenenquête in 2012). Deze zijn: drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen: samengevat als de Triangle of Sleep!

 

Onafhankelijk van postuur en gewicht maakt de innovatieve lattenbodem een volautomatische en optimale aanpassing aan het lichaam mogelijk. Het vrij verende ligvlak ontlast effectief probleemzones zoals de schouders en steunt tegelijk het lichaam op de juiste plekken en wel over de gehele lattenbodem. De intelligente oppervlakte past zich daarbij perfect aan de individuele ergonomie van het lichaam aan en tegelijk aan elke beweging. Het resultaat is een heerlijk gewichtloos lig gevoel en een rondom gezonde slaappositie in iedere ligging. Simpelweg droomachtig mooi!

 

De juiste matras is een belangrijk onderdeel van het bed. Een verkeerde matras zorgt voor minder comfort en bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw slaap.

 

Wij hebben voor elke situatie de beste mogelijkheid in huis, zelfs tot een maatwerk matras toe. Wij stellen dan in onze showroom een matras exact naar uw lichaamsprofiel samen.

 

De Bridge lattenbodem wordt gecombineerd met comfortabele GELTEX matrassen 20, 22 en 24 cm hoog.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van acties.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
© Spiersslaap 2024 - Privacy - Website by KMOSites