Sinds 1881 altijd de nieuwste slaaptechnologieën

De nieuwste technologieën? Die vindt u eerst, en vaak exclusief, bij Spiers. Want wij bestuderen nauwgezet de laatste evoluties op het vlak van slaapcomfort om u het beste aanbod voor te stellen. Zo pakte onze winkel in Oudenaarde uit met een primeur voor Vlaanderen: de Space Cabin, de allereerste testcabine voor Tempur-matrassen. Bij Spiers beschikken onze adviseurs o.a. over een meettoestel om aan te tonen dat de iSleep-producten u wel degelijk tegen elektrostralingen beschermen. Slapen à la carte by Kreamat is ook een goed voorbeeld van onze innovatiedrang. Dit unieke meettoestel baseert zich op wetenschappelijk universitair onderzoek. Het meet en weegt uw lichaam om voor u de ideale boxspring samen te stellen.

Het laatste snufje is de 'Spine Scanner'. Deze wervekolom scanner meet en vergelijkt de houding van je rug rechtstaand en liggend op de juiste matras. (enkel na afspraak)

 

Bij Spiers ontdekt u alle slaapsystemen en merken. Kijken en vergelijken is de boodschap. Maar u kunt ze ook in onze showroom uitproberen. In combinatie met het juiste advies op uw maat is dat de beste garantie op jarenlang slaapgenot. Met Spiers is uw bedje gespreid. Slaapwel!

 

 

Zijn tijd vooruit

1881 - 1910

Pionier

De geschiedenis van de zaak gaat terug tot 1881, toen Leopold Spiers een textielbedrijf en matrassenhandel opstartte. Hij is de overgrootvader van de huidige zaakvoerder Thierry De Vos. Van 1910 tot 1994 was de winkel gevestigd in de Stationsstraat te Oudenaarde. 

 

 

1965

Nieuwe winkel: Sport - Mode - Slaap

De winkel in Oudenaarde wordt vernieuwd. een nieuw gebouw van 4 verdiepingen met een verdieping van 300m² enkel slaapcomfort.

Een kleding/jeanswinkel, een raamdecoratie en tapijtenwinkel en een grote sportwinkel vervolledigden het complete gamma.

Velen zullen zich deze winkel nog herinneren als eerste jeanswinkel in Oudenaarde, maar ook als verdeelpunt voor scoutsuniformen.

 

 

1994

Verhuis naar Deinzestraat

In 1994 verhuisde Spiers naar de Deinzestraat in Oudenaarde, vlak bij de afrit van de N60 Gent-Oudenaarde.

Met 3 winkels onder één dak: Sport - Mode - Slaap

 

2001

Specialisatie: Enkel nog slaapcomfort

 

2009 - 2019

Winkels in Sint-Martens-Latem, Oostakker en Brugge.

Deze werden ondertussen gestopt en/of overgelaten, maar wij blijven uiteraard de service verlenen in die regio's.

Onze klanten volgen ons en worden nu in Oudenaarde geholpen. En zij die van verder komen combineren dit vaak met een bezoek aan onze mooie stad en de Vlaamse Ardennen.

 

oktober 2018

'Back to the roots !'

Verhuis winkel Oudenaarde naar centrum, op 40 stappen van de Markt.

In 2018 verhuist de winkel van de Deinzestraat, naar de Broodstraat 13, op 40 stappen van de Markt in Oudenaarde. We kiezen voor een meer centrale ligging met eigen parking achteraan de winkel, in de Burgscheldestraat 20 (voor onze poorten), om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van acties.

Schrijf in op onze nieuwsbrief
© Spiersslaap 2024 - Privacy - Website by KMOSites